L'espectacle 'La mort i la donzella' recorrerà una trentena de municipis en una gira per Espanya

L’obra, producció de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), va obtindre tres guardons en els Premis Max 2021

La producció de dansa 'La mort i la donzella'
La producció de dansa 'La mort i la donzella' / IVC

L’espectacle La mort i la donzella comença aquests dies una gira que s'allargarà fins al mes de gener de 2023, durant la qual es representarà en una trentena de municipis de tot Espanya.

La peça, producció de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), va obtindre tres guardons en els Premis Max 2021 al millor espectacle de dansa, a la millor direcció coreogràfica i a la millor il·luminació. A més, en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2021 va aconseguir sis guardons: a millor direcció coreogràfica, millor il·luminació, millor escenografia, millor música, millor ballarí i millor ballarina.

La mort i la donzella està coreografiada i dirigida per la il·licitana Asun Noales, una de les figures més destacades de la dansa actual. Es va estrenar a Elx l'1 d'octubre de 2020 i també es va representar al Teatre Rialto de València i al Principal de Castelló.

La gira comença ara al municipi madrileny de Pozuelo de Alarcón i posteriorment farà parada al Teatre Principal d'Alacant.

Altres teatres que visitarà l'espectacle són el Teatre Echegaray d'Ontinyent, el Gran Teatre d'Alzira, el Teatre Auditori Municipal d'Aldaia, el Teatre de Leganés, el Gran Teatre d'Elx, el TNT de Terrassa, el Teatre de Barakaldo, el Teatre d'Albacete i el Teatre Chapí de Villena. També es podrà veure a Pamplona, Ciudad Real, Tenerife, Palma, Gijón, Màlaga, Múrcia, la Comunitat de Madrid, Palència, Medina del Campo i Còrdova. Per a tancar la gira, la companyia actuarà al Mercat de les Flors de Barcelona.

També et pot interessar

stats