L'Enfarolà del Fadrí posa el colofó final al primer dia de Magdalena

Els focs artificials han donat pas al desplegament, des de dalt del campanar, d'una gran bandera amb el cartell anunciador de les festes

Moment de l'Enfarolà del Fadrí, aquest dissabte / À Punt NTC

Castelló de la Plana va donar aquest dissabte el tir d'eixida de les festes fundacionals de la ciutat amb un dia intens i carregadíssim d'actes que va començar al migdia amb la primera gran mascletà i va acabar de nit amb l'Enfarolà del campanar.

L'espectacle va tindre lloc una vegada finalitzada la Cavalcada del Pregó, que enguany va ser multitudinària, amb la participació de més de 3.000 persones.

Els focs artificials i pirotècnics vestiren de llum i so durant uns minuts el Fadrí, el campanar de la ciutat, davant de l'atenta mirada de milers de castellonencs i castellonenques. Tot seguit, un grup de bombers va desplegar des del cim de la torre una gran bandera local amb el cartell anunciador de les festes. Era el colofó final d'un primer dia festiu carregat d'emocions.

Aquest diumenge, la Romeria de les Canyes és l'acte protagonista dins de l'agenda festiva, que enguany torna en gran després que l'any passat la pluja i l'obligació de portar mascareta deslluïra un poc la festa. A les 06:30 hores la campana Vicent ha voltejat per a anunciar la solemnitat del dia i poc després, la Pirotècnia Peñarroja ha posat la ciutat en peu amb la gran despertà. A hores d'ara, milers de castellonencs i castellonenques fan camí ja cap a l'ermita.

També et pot interessar

stats