L'astronauta Sara García visita una exposició sobre l'espai a València

El Museu de les Ciències Príncep Felip acull esta mostra interactiva sobre la Lluna, la Terra i l'Estació Espacial Internacional

L'astronauta Sara García visita al Museu de les Ciències Príncep Felip de València / À Punt NTC

Viatjar virtualment cap a l'espai amb els últims avanços tecnològics és possible gràcies a l'última exposició interactiva al Museu de les Ciències Príncep Felip de València. Este dijous s'ha celebrat la inauguració, amb l'assistència de Sara García, la primera dona astronauta espanyola a l'Agència Europea de l'Espai. "He vist algunes de les proves cognitives que jo he hagut de passar i he de dir que es pareixen molt", ha assegurat l'astronauta durant la visita.

Entre les parts interactives de l'exposició es troba una recreació de l'Estació Espacial Internacional, a 400 quilòmetres de la Terra. Esta simulació és un bon exemple de tot el que es pot trobar en esta mostra, una recreació dels últims avanços en la carrera espacial del nostre país.

També hi ha proves cognitives, realitat virtual de la Lluna, la Terra i diferents recorreguts per la tecnologia espacial. Tots els ingredients necessaris per a acostar este món als més menuts, que somien ser astronautes en un futur.

Una experiència que va més enllà i obri tots els sentits, perquè la curiositat és la mare de la ciència, que pot viatjar a la velocitat de la llum.

També et pot interessar

stats