L’alacantina Sonia Almarcha opta al seu primer Goya en la gala de València

L’actriu, nominada pel seu paper d’Adela en ‘El buen patrón’, ha treballat amb Javier Bardem sota la direcció de Fernando León de Aranoa 

L'alacantina Sonia Almarcha, nominada als Goya com a millor actriu de repartiment / À Punt NTC

L'alacantina Sonia Almarcha està nominada als Goya com a millor actriu de repartiment amb el paper d’Adela, la dona d’un empresari en El buen patrón, pel·lícula que arriba a la cerimònia amb 20 nominacions. És la primera vegada que aspira al guardó i, a més, enguany la gala dels premis se celebra al Palau de les Arts. Un binomi que no s'hauria imaginat mai quan era jove i va deixar el Pinós (Mitjà Vinalopó) per a estudiar art dramàtic a València.

“Fer-ho ací per a mi és especial, perquè eixe dia estaré amb tots els membres de l’acadèmia i l'endemà estaré amb els meus amics, els que vaig fer ací quan estudiava” ha afirmat l’actriu.

Amb una extensa trajectòria davant les càmeres, Almarcha ha rebut aquesta nominació molt il·lusionada i ha assegurat que li va arribar per sorpresa. “Estava comprant, perquè tenia gent en casa per a dinar” ha contat.

No és la primera vegada que treballa amb el director Fernando León de Aranoa. L’intèrpret ha assegurat que tornar a fer-ho ja és tot un premi. “És un luxe perquè també escriu els seus guions i tens molts detalls del que vol” ha explicat.

El seu personatge és la dona de l'empresari Julio Blanco, interpretat per Javier Bardem. Almarcha ha assegurat que li ha resultat molt fàcil compartir pantalla amb un dels actors espanyols més reconeguts perquè “al cap de deu minuts estàvem en sintonia”.

El compte enrere ja ha començat i aquest dissabte sabrem si aquesta alacantina s'alça amb la desitjada estatueta com a millor actriu de repartiment.

També et pot interessar

stats