Joan Manuel Serrat rebrà aquest divendres el reconeixement de fill adoptiu d'Oriola

L'Ajuntament vol agrair-li així la contribució decisiva a la difusió de l’obra del poeta Miguel Hernández

Joan Manuel Serrat durant un concert al Palau de Sant Jordi, a 20 de desembre de 2022
Joan Manuel Serrat, durant un concert al Palau Sant Jordi, el 20 de desembre del 2022 / Pau Venteo (Europa Press)

Joan Manuel Serrat visita Oriola (Baix Segura) aquest divendres per a assistir al seu nomenament com a fill adoptiu de la ciutat. L'acte institucional se celebrarà a les 20:00 hores al Teatre Circ Atanasio Díe Marín.

El ple de l'Ajuntament va aprovar el passat desembre per unanimitat el nomenament del cantant com a fill adoptiu. Així es donava resposta a l'anhel de molts veïns i veïnes de reconéixer a Joan Manuel Serrat la seua contribució decisiva, durant més de cinquanta anys, a la difusió de l'obra de Miguel Hernández i, amb això, la difusió i el coneixement d'Oriola, segons va ressaltar l'alcaldessa, Carolina García.

L'acte institucional serà "senzill i digne", i estarà amenitzat amb algunes peces musicals i poemes de Miguel Hernández, consensuats amb el mateix artista, segons va indicar aquest dijous el regidor de Festivitats, Antonio Sánchez.

Serrat, que es va retirar dels escenaris el passat 23 de desembre, no cantarà en l'acte, ja que "no és un concert ni un acte cultural, sinó un acte institucional", ha aclarit l'edil. El disseny de l'acte s'ha fet amb el consens i participació de Serrat, del col·lectiu de precursores del seu nomenament i de l'Ajuntament.

L'accés estarà limitat a la capacitat del teatre. Per això l'entrada serà lliure, però amb invitació. Es podran arreplegar dues per persona presentant el DNI a les taquilles del teatre fins a completar l'aforament.

També et pot interessar

stats