James Blunt i Azealia Banks aterren a l'Arenal Sound

Milers de "sounders" vibraran aquest dissabte en la penúltima jornada del festival de Borriana.

VÍDEO | James Blunt i Azealia Banks aterren a l\'Arenal Sound

El protagonisme de l'Arenal Sound, el tindran aquest dissabte figures internacionals com ara James Blunt i Azealia Banks, que estaran a l'escenari Desperados a partir de les 12.30 h de la nit. Però, al llarg d'aquesta jornada de dissabte, tradicionalment la més freqüentada, els assistents també podran gaudir de la música en directe de Jax Jones, Dorian, Carlos Sadness, Sidecars i Full. Un cartell que es completarà amb les actuacions d'El Columpio Asesino, Recycled J, Bely Basarte, Juancho Marqués, Zoé, Mueveloreina, King Kong Boy, Black Mamba, Nation, Innmir i Vendetta.

Aquest divendres a la nit els milers d'assistents al festival vibraren amb artistes com els internacionals Crystal Fighters, que van delectar el públic amb música 'indie' i electrònica. L'eurovisiu Alfred Garcia va ser un dels músics nacionals més aclamats com també el grup Maldita Nerea que va emocionar els sounders amb rock. Un altre dels grups més esperats va ser Taburete. La coneguda cantautora britànica Jess Glynne va protagonitzar una de les últimes actuacions. 

El festival Arenal Sound arriba aquest dissabte a la penúltima jornada després de quatre intensos dies de música, festa i calor. Amb tot, els sounders encara tenen forces per a resistir,  gràcies sobretot a la piscina del Beach Club i la proximitat de la mar. Així, encara queden moltes hores per a vibrar en la novena edició d'aquest festival plenament consolidat i senyalat ja com un referent dins del panorama musical. Dilluns a les set del matí dirà adeu. Però abans, encara han d'actuar els esperats Bad Bunny i Steve Aoki, la matinada de diumenge, a unes hores aptes només per a la joventut. En sis dies de festival, es preveu que assistiran 300.000 persones a l'Arenal de Borriana. 

També et pot interessar

stats