Els integrants de Pont Flotant, premiats amb el Max: “Estem sorpresos”

Payasospital, guanyador del premi honorífic, afirma que el guardó suposa “un reconeixement i una visibilitat a l’ofici del clown”

Els integrants de Pont Flotant, premiats amb el Max: “Estem sorpresos” / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 d'abril 2023 - 14:08 Actualitzat: 18 d'abril 2023 - 19:09

“Contents, al mateix temps que sorpresos.” Així tornen cap a la Comunitat Valenciana Jesús Muñoz i Pau Pons, guanyadors d’un dels tres premis Max que han aconseguit les arts escèniques valencianes en els guardons més importants d’Espanya en l’àmbit teatral. Juntament amb ells, el músic i compositor castellonenc Enric Monfort també torna carregat amb una pometa, la que acredita el millor espectacle de dansa per Reina del metal, una coproducció amb la ballarina Vanesa Aibar.

Qui tampoc ha vingut buit de Cadis, on es va celebrar la gala aquest dilluns a la nit, ha sigut l’ONG Payasospital, que rebia el Max d’Honor pels seus 25 anys fent més agradable l’estada dels menors als hospitals.

Per a Sergio Claramunt, director artístic de Payasospital, el guardó suposa “un reconeixement, una valoració i una visibilitat a l’ofici del clown d’hospital”. “Tant de bo poguera haver-hi en cadascun dels centres sanitaris”, afirmava, encara des de Cadis i en declaracions a À Punt l’alma mater d’aquesta entitat, que porta la interpretació fins a les habitacions d’hospitals de tot Espanya.

Dediquem el premi als valencians que ens segueixen i han fet que tornem carregats a València amb una pometa Jesús Muñoz i Pau Pons - Guanyadors del premi a la Millor Autoria Teatral

Des de la companyia valenciana Pont Flotant, els premiats per la millor autoria teatral, per l’obra L’Eclipsi Total, Jesús Muñoz i Pau Pons, es mostraven pletòrics. Durant el viatge de tornada, i encara recuperant-se de la sorpresa de veure’s guanyadors d’una de les pometes dels premis més importants del teatre, manifestaven estar “contents”, encara que en xoc perquè no esperaven ser els guanyadors d’aquest premi.

Tots dos feien extensiu el premi acabat de recollit a Joan Collado i Àlex Cantó, els altres dos integrants de Pont Flotant. “Dediquem el premi als valencians que ens segueixen i que han fet que tornem carregats a València amb una pometa”, afirmaven.

Els integrants de la companyia Pont Flotant, amb el Max que van aconseguir anit a Cadis
Els integrants de la companyia Pont Flotant, amb el Max que van aconseguir anit a Cadis / Premis Max

A més, Jesús Muñoz i Pau Pons han volgut compartir el seu guardó amb Desiré Belmonte, finalista en la modalitat de millor espectacle revelació i millor autoria revelació per La caja, donde la realidad pierde sus límites, i amb Sergio Caballero i Paula Llorens, intèrprets de L’abraçada dels Cucs, de Cactus Teatre, que competia pel premi de millor espectacle revelació.

També et pot interessar

stats