La il·licitana Blanca Paloma tancarà la final del Benidorm Fest, on prometen millores i “sorpreses”

Els oriolans Varry Brava seran els tercers que actuaran, amb la cançó 'Raffaella'

Actuació de Blanca Paloma en la semifinal del Benidorm Fest
Actuació de Blanca Paloma en la semifinal del Benidorm Fest / Efe

El cantant madrileny Rayden serà el primer a cantar en la final del Benidorm Fest, aquest dissabte, que conclourà amb l'actuació de la il·licitana Blanca Paloma.

Aquest divendres a la vesprada, la representant d'Espanya en Eurovisió Júnior de 2019, Melani García, ha sigut la "mà innocent" que ha triat l'orde d'actuació dels huit finalistes en la gala final, que decidirà quin cantant o banda representarà Espanya en el certamen d’Eurovisió, que se celebra el 14 de maig a Torí, Itàlia.

L'orde d'actuació serà el següent: Rayden amb Calle de la Llorería, Tanxugueiras amb Terra, Varry Brava amb Raffaella, Chanel amb SloMo, Rigoberta Bandini amb Ay mamá, Xeinn amb Eco, Gonzalo Hermida amb Quién lo diría i Blanca Paloma amb Secreto de agua.

Els huit finalistes han promés millores i "alguna sorpresa" en la gala. Així mateix, han volgut llançar un missatge en contra de la "toxicitat" en les xarxes, les crítiques i la polarització del públic al voltant de les seues propostes.

"Jo ja no òbric Twitter, perquè és horrorós. Entre nosaltres no tenim cap mena de problema. Ens admirem", ha assenyalat Rigoberta Bandini, en línia amb el que ha dit Chanel: "Açò és un festival sobre la cançó. Per a gustos, colors. No cal desmeréixer a ningú, ni faltar al respecte".

També et pot interessar

stats