Rigoberta Bandini, Rayden, Xeinn i Gonzalo Hermida fan un pas avant en el camí cap a Eurovisió

El representant d’Espanya en el concurs internacional es triarà dissabte a Benidorm, després de les dues gales d’on han eixit els huit semifinalistes

L'artista Rigoberta Bandini va posar sobre l'escenari una des escenografies més cridaneres, amb una gran mamella, per a exaltar la maternitat
L'artista Rigoberta Bandini va posar sobre l'escenari una de les escenografies més cridaneres, amb una gran mamella, per a exaltar la maternitat / Europa Press

El Benidorm Fest ja coneix els artistes que disputaran la representació d’Espanya a Eurovisió en la final d’aquest concurs de veus. Rigoberta Bandini, Rayden, Xeinn i Gonzalo Hermida, que van resultar seleccionats en la semifinal d’aquest dijous, competiran amb els quatre artistes escollits la vespra, que van ser Chanel, Tanxugueiras, Blanca Paloma i Varry Brava. La gala final serà aquest dissabte.

La gala va arrancar amb un viatge al passat de la mà de Xeinn, que va iniciar la interpretació d’Eco tancat en una tela circular. L'escenografia visual va realitzar un recorregut per diferents pel·lícules i sèries icòniques dels 70, 80 i 90 fins a arribar a l'actualitat.

D’aquest viatge al passat que proposava Xeinn, els espectadors de la gala que va acollir Benidorm es van traslladar al futur amb Marta Sango i una posada en escena intergal·làctica per a Sigues en mi mente. Tonalitats morades, roses i verdes tant en els fons com en els vestuaris de la cantant, els seus coristes i ballarins van crear eixa atmosfera intergal·làctica.

Javiera Mena va prometre "epilèpsia bollera" per a la seua posada en escena, i va aparèixer en l’escenari amb una escala, uns tubs de neó giratoris, quatre ballarines i una corista. La xilena buscava allunyar la Culpa que rebutja en la seua cançó i aconseguir passar a la final.

Per la seua banda, el cantant Gonzalo Hermida no va poder actuar perquè va donar positiu per coronavirus dilluns. No obstant això, es va projectar el videoclip de Quien lo diría i ell va participar en directe per videotelefonada.

Una de les grans favorites, Rigoberta Bandini, va presentar sobre l’escenari un homenatge a la maternitat i el cos de la dona amb el tema Ay mamá. Sobre l’escenari hi havia una mamella gegant, també hi havia pits en les pantalles. Bandini, a més, va interpretar una coreografia animada, que va fer moure el públic.

L'escala de Rayden

Rayden va protagonitzar una cuidada actuació, amb uns angles de càmera centrats en ell i la seua banda per a Calle de la Llorería. Una escala i molts plànols amb steady cam van acompanyar al raper en el seu pas a la final.

L'encarregada de tancar la gala d’aquest dijous ha sigut la benjamina de l'edició, Sara Deop, que amb Make you say, va fer ballar al públic. Uns hexàgons gegants i uns ballarins sobre patins van completar l'última actuació de la nit. 

També et pot interessar

stats