Huit espectacles posen el segell valencià en Feten 2019

La Fira Europea d'Arts Escèniques per a Xiquets i Xiquetes celebra la seua vint-i-huitena edició a Gijón.

EUROPA PRESS
EUROPA PRESS

Un total de huit espectacles posen el segell valencià en la Fira Europea d'Arts Escèniques per a Xiquets i Xiquetes (Feten) de Gijón. Entre aquests figura 'El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada', la circense 'YOLO (You Only Live Once)' o la música i les titelles de 'Descubriendo la Isla del Tesoro'.

Feten celebra la seua vint-i-huitena edició entre els dies 16 i 22 de febrer a la ciutat asturiana. Reunirà 86 companyies nacionals i internacionals en un programa que inclou les "últimes tendències" en teatre d'objectes, de titelles, d'actors, circ, dansa, música, instal·lacions multimèdia, teatre de carrer o teatre gestual, avança l'organització en un comunicat.

Més de 700 professionals participaran en un dels aparadors escènics més importants i consolidats d'Espanya, amb una selecció de 87 produccions procedents de 27 països.

Entre aquestes obres n'hi ha huit procedents de la Comunitat Valenciana. Donaran a conéixer davant el públic, i també davant els professionals inscrits, "la qualitat i apostes escèniques del sector valencià". A més, tres d'ells es mostraran per primera vegada sobre els escenaris en el marc de la Fira Europea.

També et pot interessar

stats