Directes
Ara en la televisió
24 HORAS AL LÍMITE
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

La guia 'Sustentable' tria Ricard Camarena com el restaurant valencià més sostenible

Raúl Resino, a Benicarló, i Aticcook, de Bruno Ruiz, a Dénia, són els millor valorats en proximitat i sostenibilitat, respectivament.

VÍDEO | La guia \'Sustentable\' tria Ricard Camarena com el restaurant valencià més sostenible
À Punt NTC
27/01/2020 - 17:20

Obtindre una estrela Michelin és garantia d'excel·lència culinària, però com de sostenibles són els millors restaurants? Aquesta és la pregunta que respon la guia 'Sustentable' que s'ha presentat aquest dilluns a València i que ha triat, entre un centenar d'establiments, el de Ricard Camarena com el millor valorat quant a l'ús de productes de proximitat, gestió de residus i consum energètic. Raúl Resino, a Benicarló, i Aticcook, de Bruno Ruiz, a Dénia, són els millor valorats en proximitat i sostenibilitat, respectivament.

Ricard Camarena Restaurants valencians Cuina

També et pot interessar