La Galania a la reina infantil inicia el compte arrere per a la Magdalena

Vega Torrejón protagonitza un acte, sobri i protocol·lari, com a senyal de respecte cap a les víctimes de l’incendi de València

Vega Torrejón va protagonitzar una galania sòbria, però no exempta d'emoció / À Punt NTC

Castelló de la Plana ha iniciat el compte arrere per a les seues festes fundacionals, que comencen dissabte. Dissabte va ser el torn de Lourdes Climent, reina de les festes, mentre que diumenge va ser el de la seua companya infantil, Vega Torrejón, en un acte sobri i protocol·lari, sense els elements festius en senyal de dol per les víctimes de l’incendi de Campanar.

De fet, en l’acte no va faltar el minut de silenci en record de les deu víctimes que van perdre la vida en l’incendi de dijous. Tot i la sobrietat que va envoltar l’acte, no va restar il·lusió als protagonistes infantils de la festa, com admetia la protagonista de l’acte, Vega Torrejón. “Tinc un muntó de ganes que arriben les festes per a disfrutar de tots els actes”, afirmava.  

En un acte sense pirotècnia ni música com a mostra de respecte a la tragèdia de València, la reina entra al Palau entre aplaudiments i amb la complicitat de les dames, les madrines de díhuit gaiates i els presidents infantils.

L’acte va tindre al·lusions al gegant del Penyagolosa, amb propostes divertides per als xiquets i xiquetes i una reina infantil visiblement emocionada. Vega, a més, no en va tindre un, sinó tres galantejadors, un d'ells la bessona de la reineta. 

També et pot interessar

stats