El fotògraf de Rossell Marc Prades guanya un dels Oscars de la fotografia de boda

És un premi internacional que voten els mateixos companys de professió

El fotògraf de Rossell, Marc Prades, guanya un dels Oscars de la fotografia de boda

Marc Prades, de Rossell (Baix Maestrat) és un dels millors fotògrafs de casament del món. Ara acaba de guanyar en una de les categories dels considerats Oscars de la fotografia de boda. És un premi internacional que voten els mateixos companys de professió. 

Mirades, gestos i la il·lusió d'un nou projecte de vida junts que acaba de començar, en un escenari on prevalen els colors i la geometria del Barri Gaudí de Reus. La imaginació i l'art de captar aquestes instantànies són obra de Marc Prades. Unes imatges que l'han pujat al més alt del pòdium mundial en fotografia de bodes. 

Quan Marc es posa darrere de la càmera busca captar moments únics. Qualsevol perspectiva és bona perquè el seu objectiu capte sentiments reflectits en imatges. Els somriures, la complicitat i els detalls vistos des dels ulls d’un jove que converteix en art cada clic de la seua càmera. 

Marc s'ha imposat a quinze nominats més d'arreu del món en els Golden Lens Awards. El guardó reconeix la qualitat del seu treball en la fotografia de postboda. 

També et pot interessar

stats