Els floristes es bolquen en enllestir els carrers per a la Coronació de la Mare de Déu dels Desemparats

Els artistes estan a punt d'acabar el muntatge del tapís floral que commemora el centenari i que llueix ja a la plaça 

A punt d'acabar el muntatge del tapís floral en la plaça de la Mare de Déu / À Punt NTC

El Gremi de Floristes Valencians està bolcat en la preparació de les 100.000 flors que engalanaran els carrers de pas per la Coronació de la Mare de Déu dels Desemparats. De bon matí i organitzats per colles, fins a huitanta floristes de tots els punts del territori valencià han col·locat les flors que decoraran als voltants de la plaça on lluirà el tapís. 

Distribuïts en deu escenaris diferents, el treball d’aquest dijous és d'ornamentació amb flor de proximitat. Demà els ornaments es distribuiran en balcons, els ponts i les estàtues per a decorar el recorregut de la Mare de Déu.  

Els camins que condueixen a la plaça de la Mare de Déu, plens de turistes i vianants ja han incorporat vegetació artificial, però també fresca, a to amb una vespra commemorativa i centenària. 

D’altra banda, els artistes ultimen el muntatge del tapís floral que commemora el centenari i que llueix ja a la plaça de la Mare de Déu. Quaranta panells de calèndula, hibisc o camamil·la provinents de Villena s’han rematat a la basílica i, després de deu hores de faena, tots aquells que s’apropen a la plaça poden endevinar la imatge floral, idèntica a la de fa cent anys. 

També et pot interessar

stats