La Fiscalia obri diligències contra l'empresa organitzadora del Diversity Festival

Un despatx d'advocats ha anunciat accions judicials contra la promotora per a exigir la devolució dels diners de les entrades

La cap de cartell Christina Aguilera en un poster del festival Diversity
La cap de cartell Christina Aguilera en un pòster del festival Diversity / @DiversityVlc

La Fiscalia Provincial de València ha obert diligències preprocessals civils a l'empresa organitzadora del Diversity València Festival en apreciar "la possible existència de conductes contràries i en perjudici dels drets de les persones consumidores".

Així ho assegura la Unió de Consumidors de València, que va presentar una denúncia després que el festival, la celebració del qual estava prevista del 21 al 23 de juliol, es cancel·lara només deu dies abans de tindre lloc. Dos mesos després, moltes de les persones que van comprar entrades encara no han rebut el reintegrament dels diners.

La Unió de Consumidors ha detallat que la Fiscalia ha obert diligències preprocessals civils contra la mercantil Merci Entertaiment España SL, com a empresa organitzadora del festival.

En l'escrit dirigit a la Unió de Consumidors, la Fiscalia Provincial de València ha sol·licitat documentació sobre la identitat de les possibles persones afectades. Per aquest motiu, el col·lectiu ciutadà ha preparat un formulari a fi de facilitar als afectats per la cancel·lació del festival la comunicació de les dades per a traslladar-les a aquest procediment. Tota la informació relativa al procediment es realitzarà a través del web.

Per la seua banda, en el grup de Facebook Diversity Festival cancelado: Demanda colectiva s'ha donat a conéixer que un despatx d'advocats —Navarro & Asociados— ha decidit representar-los i iniciar accions penals i, en defecte d'això, civils, contra les diferents plataformes encarregades de la venda d'entrades i davant de la promotora de l'esdeveniment.

L'objectiu principal és "la recuperació dels diners perduts" i que "recaiga tot el pes de la llei" sobre les entitats que han fet cas omís de les reclamacions ja presentades, assenyala l'escrit del bufet que recull el grup d'afectats.

També et pot interessar

stats