El festival Diversity cancel·la la primera edició deu dies abans de l'inici

L’esdeveniment comptava amb l’actuació d’artistes internacionals com Karol G., Christina Aguilera, Iggy Pop o The Black Eyed Peas

Imatge d'arxiu de la cantant colombiana Karol G.
Imatge d'arxiu de la cantant colombiana Karol G. / Europa Press

L’organització del festival Diversity, previst per a celebrar-se del 21 al 23 de juliol a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, ha anunciat que cancel·la la seua primera edició. En un comunicat, asseguren que no poden garantir la realització de l’esdeveniment “sota les condicions necessàries per al seu correcte desenvolupament”. 

El festival comptava amb un cartell amb nombrosos artistes internacionals, com Iggy Pop, Ozuna, Christina Aguilera, Måneskin, Martin Garrix o Armin Van Buuren entre d’altres. Destacava també l’actuació de la cantant Colombiana Karol G., en la que anava a ser la seua única actuació a Europa. 

Des de l’organització lamenten que el sector cultural, especialment el de la música, està travessant anys difícils a escala global. És per aquest motiu que han hagut de prendre la “difícil decisió” de cancel·lar definitivament l’edició. 

“Diversity València Festival es va crear com a esdeveniment internacional amb una clara aposta per la cultura com a eina de transformació social. Amb el propòsit de celebrar aquest concepte en el qual la diversitat era l'eix, ens hem esforçat al màxim des de 2019 per a fer realitat un somni en un recinte espectacular i una ciutat inclusiva com és València”, resa el comunicat. 

Sobre la devolució de l’import dels abonaments, apunten que en breu es comunicarà quin és el procediment per a la devolució íntegra de les entrades des de les diferents plataformes en què s’han adquirit, així com des dels seus canals de comunicació. 

També et pot interessar

stats