El festival SanSan de Benicàssim trau a la venda les entrades per dia

El festival de reggae Rototom llança una promoció: del 15 al 31 de desembre, els abonaments d'una setmana podran adquirir-se a 120 euros i els de quatre dies, a 100 euros

Concert al festival SanSan de Benicàssim en una imatge d'arxiu
Concert al festival SanSan de Benicàssim en una imatge d'arxiu / SanSan

El SanSan Festival és la cita festivalera que inaugura la temporada de grans festivals a l'aire lliure. El festival se celebra cada any durant les vacances de Setmana Santa a Benicàssim (Plana Alta), sent la primera alternativa per a unes vacances diferents. Enguany se celebrarà del 6 al 8 d'abril al recinte de festivals.

A més dels abonaments que ja estan a la venda, a partir de dijous al migdia també es podran adquirir les entrades per dies una vegada que el festival ha publicat ja el cartell de concerts per a cada dia.

El preu dels abonaments és de 80 euros i dona accés al recinte de concerts els tres dies de festival. També hi ha un abonament VIP per 150 euros i abonaments amb descomptes per 50 euros per a residents de Benicàssim i socis del Vila-real CF.

Cartell per dies

Cartell del festival
Cartell del festival / SanSan

El dijous 6 el recinte de SanSan Festival obrirà les portes de la huitena edició amb Love of Lesbian, Zahara, Lori Meyers, Sen Senra i Carolina Durante, com a caps de cartell de la primera jornada.

El divendres compten amb un cartell amb alguns dels noms més emblemàtics de l'indie nacional com Viva Suecia, Xoel López o Dorian, a més de Phoenix i un dels artistes nacionals de l'any: el castellonenc Guitarricadelafuente.

El tancament dissabte, 8 d'abril, vindrà de la mà de Leiva, Milky Chance, Alizzz, Deluxe, Sidonie, Carlos Sadness i molts més.

Promoció de Nadal per a gaudir a preu especial del Rototom

El festival de música reggae Rototom de Benicàssim llança una promoció especial d'abonaments per a la 28a edició, que se celebrarà del 16 al 22 d'agost.

Des d'aquest dijous, 15 de desembre, i fins al 31 de desembre, els abonaments per a gaudir de les set jornades del festival podran adquirir-se al preu especial de 120 euros i els mini abonaments de quatre dies a 100 euros.

A més, també del 15 al 31 de desembre, els qui vulguen xalar de l'experiència completa del Rototom Sunsplash i allotjar-se en la zona d'acampada annexa al recinte de concerts, podran fer-lo per 50 euros els set dies (set euros per jornada), i per 30 euros si adquireixen el miniabonament de quatre dies.

Durant aquesta segona quinzena de desembre, les i els empadronats a Benicàssim poden beneficiar-se també d'una promoció especial, amb abonaments d'una setmana per 90 euros i de quatre dies per 70 euros.

D'altra banda, i per a les persones subscrites a Rototom Club (els canals de Telegram i Whatsapp) el festival llança una prevenda per als primers 300 abonaments de set dies a 100 euros.

També et pot interessar

stats