El SanSan 2023 ensenya les seues cartes: Phoenix, Leiva, Zahara i Love of Lesbian

Altres noms que tocaran a Benicàssim del 6 al 8 d'abril són Milky Chance, Lori Meyers, Viva Suecia, La Pegatina, Guitarricadelafuente, Sidonie o Deluxe, entre altres

Primers noms del festival SanSan 2023
Cartell del festival SanSan 2023

El festival SanSan ja té el cartell complet per a la seua pròxima edició, del 6 al 8 d'abril a Benicàssim, que estarà encapçalat pels francesos Phoenix i per Leiva, Love of Lesbian, Milky Chance, Zahara, Lori Meyers, Viva Suecia i Guitarricadelafuente, entre els destacats del panorama nacional.

El festival obrirà de nou la temporada de festivals a la Comunitat Valenciana amb "la millor música indie nacional i internacional" amb "el sol, la mar i la gastronomia com a pla perfecte per a les vacances de Setmana Santa", assenyalen des de l'organització.

La presència internacional ve al SanSan de la mà de Phoenix, que arriba per primera vegada al festival amb la presentació del seu nou treball Alpha Zulu.

Un altre nom destacat és Milky Chance, un dels grups del moment amb els seus ritmes pop-folk, i Chef’special, que tornen a portar la seua combinació única de hip-hop, rock i reggae.

A més estaran a Benicàssim alguna de les bandes més consolidades del panorama nacional, com Dorian, Sidonie, La Habitación Roja o Miss Caffeina. Els més nostàlgics s'emocionaran amb un dels pocs concerts de retrobament de Deluxe.

Al seu torn, les noves tendències tindran gran protagonisme amb Alizzz, Sen Senra, Carolina Durante, Cupido, Delaporte, Blanco Palamera o Cariño. També pujaran a l'escenari de Benicàssim "grans amics del festival" que repeteixen, com La Pegatina, Rayden, Varry Brava o Carlos Sadness.

A més hi haurà so com el de Morgan, el power rock de Sexy Zebras, l'indie-rock del duo Cala Vento, el pop-rock de Luis Brea, els aires tropicals que mescla Xoel López en els seus últims treballs, l'indie-mestís de Tu Otra Bonita o la "gran festa" de Rocío Saiz.

Allotjament i transport

En la pròxima edició, l'organització facilitarà la gestió de l'allotjament en el Càmping Azahar de Benicàssim i en una gran varietat d'apartaments d'Orpesa.

Es posaran a disponibilitat del públic de SanSan Festival 2023 autobusos oficials des de Barcelona, Tarragona, Saragossa i Madrid amb el suport de Festymas, i llançadores des de diferents punts de Benicàssim, Castelló i Orpesa amb Autos Mediterráneo.

Entrades el 3 de novembre

Tant les entrades com la reserva d'aquests serveis estaran disponibles a partir del pròxim 3 de novembre en sansanfestival.com.

També et pot interessar

stats