El Festival Medusa de Cullera ja té dates per al 2023

Se celebrarà del 9 al 14 d’agost, mentre continua oberta la investigació per a aclarir les responsabilitats de l’accident de l’estiu passat 

Imatge d'arxiu del Festival Medusa
Imatge d'arxiu del Medusa Festival / À Punt NTC

El Festival Medusa ja ha posat data a la pròxima edició. A penes dos mesos després de l’accident que va provocar un mort i dotzenes de ferits a causa d’un desastre meteorològic, la direcció del festival de música ha fet públic aquest dilluns mitjançant un missatge en les xarxes socials, les dates en què tindrà lloc la pròxima edició, la huitena ja. 

Amb el lema “Un nou món plana sobre nosaltres”, al costat d’uns esbossos d’artefacts mecànics que recorden els que dibuixava el geni italià Leonardo da Vinci, els organitzadors han decidit que el Medusa 2023 se celebre del dimecres 9 d’agost al dilluns 14 d'agost. 

Cartell promocional del Medusa Sunbeach Festival per a 2023
Cartell promocional del Medusa Sunbeach Festival per a 2023

La investigació de l'accident continua oberta

Mentrestant, continua oberta la investigació per a determinar si hi hagué responsabilitat dels organitzadors en l’accident que va motivar la cancel·lació del festival aquest agost. 

En la matinada del 13 d’agost d'enguany, durant la primera gran jornada de concerts es va generar un esclafit tèrmic, amb fortes ràfegues de vent, que van tombar diversos elements de l’estructura del recinte. Aquestes estructures van caure damunt de molts dels milers d’assistents i provocaren la mort d’un d’ells i dotzenes de ferits. El desallotjament del recinte per la Guàrdia Civil i l’obertura d’una investigació van obligar a cancel·lar finalment el festival. 

El Medusa Sunbeach Festival se celebra des del 2014 a la platja de Cullera (Ribera Baixa) i és un dels esdeveniments musicals més importants d’Espanya. El festival acull tots els anys actuacions de grups de gèneres musicals com la música electrònica, l’indie o el techno i congrega nombrosos seguidors que viatgen des de diferents països d’Europa i Amèrica per assistir-hi. 

També et pot interessar

stats