El festival Mar de Sons esgota les primeres 5.000 entrades solidàries en només tres dies i n’ofereix 5.000 més

L’esdeveniment té la participació de Miguel Ángel Silvestre i Roberto Bautista com a ambaixadors

Imatge del cartell del Mar de Sons
Imatge del cartell del Mar de Sons / Mar de Sons

El Mar de Sons, el festival que se celebrarà a Benicàssim els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol, ha anunciat que amplia en 5.000 el nombre d'invitacions a professionals sanitaris, farmacèutics, membres de Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, Protecció Civil i Policia Local pel seu treball durant la pandèmia, després del "gran acolliment" que ha obtingut la campanya “Aplausos devueltos” en poc més de tres dies des del seu llançament.

El termini per a sol·licitar les invitacions conclourà aquest diumenge, 12 de juny. Aquesta acció també ha rebut l’impuls de l'actor Miguel Ángel Silvestre i al tenista Roberto Bautista com a ambaixadors de l’esdeveniment. 

L'acció impulsada per l'organització del festival no només contempla invitacions per a tots aquests professionals, sinó també un descompte de 10 euros per a cada entrada obtinguda pels acompanyants, tant si era per a un, dos o tres dies. 

A més, el descompte de deu euros es destinarà a Creu Roja, canalitzat a través de Nadie sin su Ración Diaria, mitjançant targetes moneder de Consum per a ajudar a persones en situació desfavorida.  

El festival Mar de Sons inclourà artistes com Sebastián Yatra i Ana Mena, que inauguraran la trobada el dijous 30 de juny, Melendi i Coque Malla, que actuaran el divendres 1 de juliol, i Taburete i Maldita Nerea, que encapçalen el cartell de l'últim dia, el dissabte 2 de juliol.

També et pot interessar

stats