Extremoduro torna a suspendre la gira de comiat que començava a València els dies 14 i 15 de maig

La banda ajorna sense data els concerts a causa de la pandèmia i confia que l'empresa promotora permetrà al públic recuperar l'import íntegre de les entrades. 

Robe Iniesta i Iñaki ‘Uoho’ Antón, d'Extremoduro, durant la roda de premsa en 2019 en què confirmaren la separació de la banda
Robe Iniesta i Iñaki ‘Uoho’ Antón, d'Extremoduro, durant la roda de premsa el 2019 en què confirmaren la separació de la banda / Ricardo Rubio (Europa Press)

La gira de comiat d'Extremoduro, que començava a València els dies 14 i 15 de maig, haurà d'esperar. Així ho ha confirmat el cantant i fundador, Robe Iniesta, en un comunicat publicat en el web del grup de rock espanyol, en què reconeix que enguany tampoc serà possible celebrar els concerts previstos en huit ciutats amb què la banda volia acomiadar-se definitivament dels escenaris. La pandèmia de coronavirus ja va obligar la tardor de 2020 a ajornar la gira a l'any següent, i ara torna a patir un segon revés perquè les condicions sanitàries continuen sent adverses.

Comunicat d'Extremoduro publicat el 17 de març de 2021
Comunicat d'Extremoduro publicat el 17 de març de 2021

"Vaig dir que tocaríem per collons, però ara ja no estic tan segur. De moment, l'única cosa segura és que enguany no podrà ser", ha afirmat Iniesta. A diferència de l'altra vegada, amb aquest nou ajornament de 2021 la gira d'Extremoduro queda sense data. Davant la incertesa a què aboca la Covid-19, el grup subratlla que "no té sentit" tornar a posar dates per a 2022 sense tindre la més mínima seguretat que es puga fer. "No queda una altra que adaptar-se i fer un altre tipus d'espectacles d'acord amb la situació que estem travessant. I quan tot s'arregle, reprogramarem la gira si és que per a llavors encara continua tenint algun sentit", ha assenyalat. Respecte a les entrades, Iniesta ha assenyalat que la banda confia que l'empresa promotora, Live Nation, "no pose cap problema" per a recuperar l'import íntegre. 

Així mateix, el músic extremeny ha anunciat que aquesta primavera veurà la llum el seu nou treball en solitari. "Tinc guardat en un calaix un disc de Robe. La idea era traure'l després de la gira d'Extremoduro. És a dir, que hauríem d'haver-lo tret l'octubre de l'any passat. Fins quan el deixarem guardat, un altre any o qui sap si més encara? No puc fer això. No puc seguir aturat indefinidament fins que ens deixen fer concerts de 30.000 persones", ha afegit.

Després de fer pública la seua separació a finals de 2019, Extremoduro va anunciar una gira de 12 concerts, amb inici a València, en què va batre el rècord absolut de vendes a Espanya en un sol dia, en vendre més de 200.000 entrades en 24 hores.

També et pot interessar

stats