Extremoduro anuncia la seua separació perquè ja no tenen "la compenetració" d'abans

La banda, liderada per Robe Iniesta, és un dels grups espanyols més importants gràcies al seu rock urbà i a les seues carismàtiques lletres.

Extremoduro és un dels grups espanyols de rock més importants
Extremoduro és un dels grups espanyols de rock més importants / @Oficina_Extremo (Twitter)

L'emblemàtica banda de rock extremenya Extremoduro ha anunciat la seua separació a través d'un comunicat en el seu web oficial. "Per a treballar de la manera en què nosaltres hem treballat tant de temps és imprescindible tindre una compenetració molt especial. Ara, aquesta compenetració tan difícil d'aconseguir i mantindre, encara que existeix, no és la mateixa", al·leguen en el seu escrit.

La fama d'Extremoduro, una de les bandes més importants del panorama independent nacional, va créixer exponencialment en els anys noranta gràcies a la seua mostra de rock urbà i a les seues carismàtiques lletres, en cançons com "So payaso" i àlbums com 'Sos unos animales' (1991) i 'Agíla' (1996).

En total van ser onze els discos d'estudi publicats fins 'Para todos los públicos' (2013), títol que també va ser el nom de l'últim tour de Robe Iniesta i la resta de la mítica formació, una llarga gira amb 39 dates que, amb 306.800 espectadors, es va convertir en la segona amb més èxit de 2014 entre els artistes nacionals.

A partir de 2015, Iniesta es va centrar en el seu altre projecte musical, Robe, amb el qual va publicar el seu treball més recent, 'Bienvenidos al temporal' (2018), disc en directe al fil de l'èxit de la gira del mateix nom i que prenia el relleu en el mercat a altres dos àlbums d'estudi en solitari.

El comunicat conclou que per "honestedat", el grup "prefereix deixar-ho ací" i quedar-se "amb el record de tants anys feliços". "Seguim i continuarem sent companys de viatge, encara que d'una altra manera, però sempre companys".

També et pot interessar

stats