Extremoduro anuncia les noves dates de la gira: 14 i 15 de maig de 2021 a la Marina de València

Robe Iniesta confia que els concerts puguen celebrar-se tot i que assegura que la situació no és gens favorable.

Imatge d'arxiu d'un concert d'Extremoduro
Imatge d'arxiu d'un concert d'Extremoduro

"Encara que de moment la situació no és gens favorable falten més de sis mesos perquè comence la gira i confiem que per a aleshores hi puga haver-se arreglat tot això”. Així es pronunciava en un breu comunicat Robe Iniesta, cantant d’Extremoduro, per anunciar els nous concerts de la banda, ajornats per la pandèmia del coronavirus.

El grup ha assegurat que les entrades de 2020 valen per a la mateixa ciutat i per al mateix dia de la setmana en 2021. Així, per al concert que inicia la gira a la Marina de València, les entrades del divendres 15 de maig de 2020 valen per al divendres 14 de maig de 2021 i les del dissabte 16 de maig del 2020, per al dissabte 15 de maig de 2021.

A més, per aquelles persones que vulguen tornar l’entrada, segons el comunicat, l’empresa promotora Live Nation ha assegurat que “no posarà cap pega”.

Després de fer pública la seua separació, Extremoduro va anunciar una gira de 12 concerts en què va batre el rècord absolut de vendes a Espanya en un sol dia, en vendre més de 200.000 entrades en 24 hores.

També et pot interessar

stats