Escola Valenciana dedica les Trobades 2023 a Carme Miquel

La mestra, escriptora i activista Carme Miquel destaca per la seua tasca de divulgació de la problemàtica del canvi climàtic, amb obres com 'Mataren el verd'

Jornades d'Estiu d'Escola Valenciana
Jornades d'Estiu d'Escola Valenciana

L’Espai Joan Fuster de Sueca, a la Ribera Baixa, ha acollit les Jornades d’Estiu d'Escola Valenciana. En aquesta assemblea anual la presidenta d’Escola Valenciana, Alexandra Usó, ha presentat les noves línies de treball, on destaquen la promoció de la llengua i la vertebració del País Valencià.

Escola Valenciana també ha aprofitat per a anunciar el lema que encapçalarà les pròximes Trobades d'Escoles en Valencià: “Recuperem el verd, amb Carme Miquel” i, com remarca Escola Valenciana, és un “crit de batalla i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecològica mitjançant l’educació".

L'emblema triat fa al·lusió a un dels seus darrers llibres, Mataren el verd, una crònica novel·lada dels fets relacionats amb la destrucció de l’horta de la pedania de la Punta, a València. Carme Miquel estarà present amb el seu esperit combatiu i activista, amb la memòria de la seua tasca de divulgació de la problemàtica del canvi climàtic i de la regressió de l’horta al País Valencià.

També et pot interessar

stats