La Desfilada del Ninot ompli de color i sàtira els carrers d’Alacant

La ciutat entra de ple en l’agenda festiva de les esperades Fogueres postpandèmia

La Desfilada del Ninot torna als carrers d'Alacant dos anys més tard / À Punt NTC

Els components de les 89 comissions de fogueres han omplit de color i música, sàtira i humor els carrers d’Alacant en la Desfilada del Ninot, vestits amb disfresses relacionades amb el tema dels monuments que plantaran el pròxim cap de setmana.

La cavalcada s’ha iniciat a les 20:00 hores a la plaça dels Estels i ha recorregut la rambla de Méndez Núñez i el carrer de Rafael Altamira abans d’acabar a la plaça de l’Ajuntament. Durant tot el recorregut s'ha congregat una multitud de visitants.

Aquesta desfilada és el tir d’eixida de la setmana gran de les Fogueres, que reprendrà una intensa agenda a partir del cap de setmana que ve amb la plantà de les fogueres i les disparades del concurs de mascletaes a la plaça dels Estels, entre els dies 19 i 24 de juny.

La matinada del dilluns 20 de juny arribarà el moment de plantar les fogueres grans i adornar els carrers. Amb la inauguració de les barraques i els racons i el tradicional soparet de la plantà amb coques de tonyina i bacores, la ciutat es capbussarà de ple en una agenda festiva intensa, que arriba després de dos anys de restriccions.

També et pot interessar

stats