‘Cu-cu’: acceptar-nos tal com som

El millor espectacle infantil valencià, de Bambalina Teatre Practicable, parla d’autoestima als més menuts

‘Cu-cu’ de Bambalina Teatre Practicable, Premi de les Arts Escèniques Valencianes a millor espectacle infantil / À Punt NTC

Pocs dies després de ser reconegut com a millor espectacle infantil en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes, la Sala Horta de València ha acollit aquest matí la representació de Cu-cu, una obra de teatre que fomenta l’autoestima entre la xicalla amb una posada en escena plena d’humor i surrealisme.

Els protagonistes de Cu-cu encara banyen els llençols i tenen les orelles grans, però les seues diferències els converteixen en persones úniques. Aquest és el missatge que vol transmetre l'última producció de la veterana companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable.

Aquesta proposta escènica “parla als xiquets sobre l'autoestima i la importància d’acceptar-se a u mateix, amb els seus defectes, que tots en tenim”, explica Àgueda Llorca, autora de l’obra i actriu, “perquè és una part fonamental per a després aconseguir una personalitat sana”. 

Llorca s’estrena com a autora i puja a l’escenari junt amb Pau Gregori i Jorge Valle en aquesta peça per a tots els públics que barreja diversos recursos plàstics com els titelles, les il·lustracions i el collage per a crear un món surrealista. 

Des que es va estrenar l’any passat, l’obra ha recorregut el nostre territori de sud a nord, passant per nombrosos col·legis i sales de teatre, on ha tingut una acollida que s'ha reconegut ara amb el guardó al millor espectacle valencià per a xiquetes i xiquets d’enguany.

També et pot interessar

stats