La creadora de contingut Esperansa Grasia llança una websèrie per a lluitar contra el càncer infantil

Misión complicá s'estrena el 4 d'octubre en YouTube, tindrà sis capítols i serà d’accés gratuït

Moment de la gravació de la websèrie d'Esperansa Grasia
Moment de la gravació de la websèrie d'Esperansa Grasia / Carlos Lizac (Europa Press)
02 d'octubre 2023 - 20:32

La creadora de contingut Esperansa Grasia dirigeix, produeix, escriu i protagonitza la nova websèrie humorística Misión complicá, que s'estrena el 4 d'octubre en YouTube i serà d’accés gratuït. Els fons que es recapten es destinaran per complet al projecte Mateo de la Fundació CRIS contra el càncer, una entitat sense ànim de lucre que fomenta la investigació de diferents tipus de càncer infantil i d'adults.

Misión complicá consta de sis capítols amb una durada mitjana d'uns vint minuts, excepte el primer d'ells, un poc més extens. Amb una certa inspiració en la websèrie Malvivendo, aquest treball reconverteix el tipus d'humor que triomfa en les xarxes socials al pla més televisiu, representant els valors de l'amor a una mare i a una família.

A més de la mateixa Esperansa Grasia, compta amb diferents cameos d'altres creadors de contingut, com Jorge Amor, Ale Agulló, Rubentonces o Pablo Meixe. Tots ells han participat de manera desinteressada, ha indicat la Fundació CRIS, contra el càncer en un comunicat.

Rodada en diverses localitats valencianes

El rodatge ha tingut lloc a Benaguasil i Llíria, on Esperansa Grasia ha comptat amb la participació de membres de la seua família (mare, germà, oncles i cosins) per a plasmar un humor original i creatiu. Tot això, diu, amb l'objectiu de fer riure un públic obert a formats audiovisuals creatius i que servisquen de contrapunt als continguts de les grans plataformes. 

Fundació CRIS 

La Fundació CRIS contra el càncer, entitat referent i sense ànim de lucre en la investigació contra el càncer adult i infantil, treballa per a trobar tractaments contra aquesta malaltia i que qualsevol persona tinga dret i abast de manera justa i equitativa a les teràpies més innovadores. Té seu a Espanya, el Regne Unit i França; i unitats pròpies de teràpies i assajos en els principals hospitals del Sistema Nacional de Salut, a més d'estar en els centres d'investigació de referència a escala internacional.

També et pot interessar

stats