El compositor d'Alzira Arnau Bataller, nominat als Premis Goya per 'Mediterraneo'

El jove està nominat en la categoria de millor música original per la banda sonora de la pel·lícula 'Mediterráneo'

Arnau Bataller en el seu estudi de Barcelona / À Punt NTC

El compositor d'Alzira, Arnau Bataller, considera la nominació als Goya a millor música original pel film Mediterráneo com "un regal a la seua trajectòria professional". Després de deu anys de carrera i de posar-li la música a més d'una vintena de pel·lícules, com La noche que mi madre mató a mi padre, REC4 o Un dia perfecte, i de sèries de televisió, com Polseres VermellesTodos mienten, enguany per fi opta a l'estatueta.

En el seu estudi de Barcelona confessa a À Punt que sentia que si la nominació no era enguany "no seria mai", ja que "la feina estava molt ben feta i la pel·lícula ho valia". Una sensació que cataloga de "molt bonica", perquè "són els teus companys de la indústria els que et fan aquest reconeixement".

Bataller, que es va graduar en la Universitat de Califòrnia del Sud a Los Angeles (USC), apuntava maneres des de xicotet, quan els amics més previsors ja li demanaven autògrafs. Amb la gala dels Goya, que se celebrarà el pròxim dissabte a València, espera que la producció audiovisual valenciana ocupe el lloc que li correspon.

També et pot interessar

stats