Commoció en el món foguerer per la mort de la bellesa Jennie Morell als 25 anys

La jove, que patia un càncer des de fa temps, era membre de la foguera Gran Via-Garbinet i va cantar en l’última elecció de la bellesa del foc 

Jennie Morell durant l'actuació del festival d’elecció de la Bellea del Foc 2022
Jennie Morell, durant l'actuació del festival d’elecció de la bellesa del foc 2022 / À Punt NTC
28 de gener 2022 - 17:31

El món foguerer d’Alacant s’ha alçat aquest divendres amb una notícia colpidora: la bellesa Jennie Morell, de la comissió Gran Via-Garbinet, ha mort als 25 anys per un càncer que patia des de feia temps. 

La comissió ha sigut qui ha donat la notícia a través del seu compte de Facebook, on li han dedicat un missatge d’agraïment “per tots els anys de dedicació, el teu somriure etern i els teus balls i vestits, que es queden com a història d'una part de tu. Has sigut, eres i seràs la nostra bellesa guerrera per sempre, la del 15 aniversari, descansa en pau”, han escrit. 

Missatge de la Foguera Gran Vía-Garbinet acomiadant a Jennie Morell
Missatge de la Foguera Gran Vía-Garbinet acomiadant a Jennie Morell / À Punt NTC

La jove, molt activa dins del món de les festes de Fogueres, va entrar a formar part de la família foguerera amb 10 anys, va ser dama infantil i adulta i també delegada d’infantils amb 13 anys. En 2020, amb 23 anys, va ser nomenada bellesa del foc, càrrec que es va estendre durant dos anys a causa de la pandèmia.

L’any passat, Jennie va actuar en el festival d’elecció de l’actual bellesa del foc amb una versió personal de la cançó Hallelujah, de Leonard Cohen. La jove va haver d’actuar a soles a l’escenari per les mesures sanitàries per la pandèmia. 

La família ha agraït totes les mostres d’afecte i suport del món foguerer, al qual asseguren que Morell va dedicar la seua vida. 

Candela i Julia, els altres noms en la memòria festera

L’any passat, el món de la festa també es va commocionar doblement per la mort de dues falleres de Sagunt (Camp de Morvedre). Candela Noverques, que va ser fallera major infantil en 2006, va morir de manera sobtada el 25 de novembre, i causà una gran consternació dins del món de la festa. 

Cinc dies després, va faltar la fallera major, Julia Villar López, membre de la falla Penya El Mocador de Sagunt i fallera major en 2004. Villar va morir amb 37 anys a causa d’un càncer de pit, que l'havia obligada a retirar-se de l’activitat festera per l'estat de salut.

També et pot interessar

stats