Els clavells de l'Ofrena comencen a formar el mantell de la Geperudeta

El disseny és un homenatge a la indumentària de les falleres. La fallera major infantil, Daniela Gómez, tanca la primera jornada.

Alguns dels moments viscuts durant la primera jornada de l'Ofrena a la Mare de Déu

Més de cent mil falleres i fallers participen enguany en l´ofrena, l´acte més emotiu i multitudinari de la setmana fallera. A la plaça de la Mare de Déu les flors comencen a omplir el cadafal de la Geperudeta en la primera jornada de l´ofrena de 2018. Al llarg d´aquesta vesprada i de la de demà, els rams de clavells donaran forma al mantell de la Mare de Déu. Com és habitual, el disseny és completament secret, excepte per als vestidors de la Verge que, a mesura que reben els rams de les comissions, van donant-li forma. El que sí que sabem són els colors d´enguany. El blanc, el roig, i en menor mesura el groc i el rosa engalanaran la patrona de València.

Enguany les comissions de les falles Santa Maria Micaela-Martí l´Humà i la plaça de la Mercé seran les encarregades de tancar demà l´ofrena per ser les falles de les falleres majors. I elles, Daniela Gómez i Rocío Gil, com marca la tradició, seran les últimes a entrar a la plaça de la Mare de Déu.

En l´acte més multitudinari de les Falles participen fallers i falleres de les comissions de València i també d´alguns municipis dels voltants integrats en la Junta Central, com ara Burjassot, Mislata, Quart de Poblet i Xirivella.

També et pot interessar

stats