Ciudad Jara ret homenatge al sèptim art en el seu últim treball

Els deu temes nous del grup estan, des d’aquest divendres, en les plataformes i tendes de música

Ciudad Jara ret homenatge al sèptim art en el seu últim treball

El nou treball de Ciudad Jara ja està en les botigues i les plataformes de música. El segon disc de la formació, Cinema, amb el qual la banda ret homenatge al sèptim art, s’ha llançat aquest divendres. Pablo Sánchez, l'alma mater del grup, ha confessat a À Punt com va composar el disc, després de l'èxit atronador del seu àlbum de debut.

El compositor i vocalista valencià, líder del grup, explica a À Punt que el nou treball conté deu cançons, que segons considera, han de digerir-se de la mateixa manera com s'inventaren: a foc lent i en solitari.

Pablo Sánchez viu a Gandia, però és de Redovà. D'allà són els seus records d'infantesa. D'un xiquet abraçat a sa mare en un cinema de poble propietat de la família. Un negoci cinematogràfic que, anys després, ha donat nom a un treball musical seu.

L'excantant del grup La Raíz ja no s'estranya de l'èxit de vendes de l'òpera prima de Ciudad Jara. Viu de la música i, d'aquesta conjuntura a favor, han eixit altres inquietuds que s'acomoden en les seues lletres.

També et pot interessar

stats