Ciudad Jara llança “Cerezas y Azahar”, primer tast del nou disc ‘Cinema’

‘Cinema’ és el segon àlbum de la banda liderada per Pablo Sánchez i ja es pot reservar en el web de la banda

Un moment del videoclip
Un moment del videoclip / Ciudad Jara
19 de gener 2022 - 21:30

Ciudad Jara torna després d'uns mesos de silenci. La banda ha avançat el que és el primer senzill del segon treball de la banda valenciana, "Cerezas y Azahar".  El videoclip, gravat i produït per Cocowork i Últim Corredor, ja està disponible en totes les plataformes digitals. 

Un nou aperitiu musical amb el qual la banda de Pablo Sánchez torna amb noves cançons i amb nous concerts, com la presentació el 7 d'abril a Barcelona, 8 d’abril a Saragossa, 9 d’abril a Guadalajara, el 14 d’abril al SanSan Festival de Benicàssim, el 7 de maig a Valladolid, 3 de juny al Festival dels Arts València, el 8 de juliol al Weekend Beach Festival o el 18 d’agost al Sonorama Ribera.

Cinema és el nom del seu esperat segon àlbum que veurà la llum el 4 de març de 2022 i que ja està disponible en prevenda en www.ciudadjara.com. Igual que la resta de temes que conformen el disc, "Cerezas y Azahar" compta amb la producció de Tato James i Santos&Fluren i ha sigut gravada als estudis de Casamurada i Blind Records a Barcelona.

Pablo Sánchez continua una carrera musical que va començar fa més d'una dècada amb l’extinta banda valenciana La Raíz i que va transformar fa un parell d'anys en un viratge de timó compositiu, deixant de ser el líder d'una de les bandes més importants de l'última dècada del rock espanyol, per a construir una “Ciutat” de música al mig del no-res.

Ara, Pablo i els seus companys conviden a parar i gaudir de cada instant d'aquest segon disc de Ciudad Jara, acompanyar-lo de manera pausada i sentida en aquests temps en els quals fins i tot la indústria de la música camina massa de pressa.

També et pot interessar

stats