El circ valencià aterra al Principal de Castelló

Onze companyies actuaran el pròxim 17 de novembre.

Lucas Escobedo actuant en la passada edició de la Nit del Circ Valencià
Lucas Escobedo actuant en la passada edició de la Nit del Circ Valencià

La segona edició de la Nit del Circ Valencià ja té lloc i data. El Teatre Principal de Castelló acollirà 11 companyies el pròxim dissabte 17 de novembre. La directora artística del festival, Jimena Cavalletti, ha explicat en declaracions a À Punt Mèdia que la gala "vol visibilitzar el circ, que la gent el conega i el prioritze'' en una iniciativa que congrega les companyies de circ i públic en una mateixa sala. Una nit per a projectar el circ al públic i integrar-lo en l'àmbit institucional, de la mateixa manera que passa ja amb el teatre i la dansa.

De les 11 companyies participants 10 actuaran dins del teatre, i oferiran una xicoteta mostra del seu treball, de manera que la nit esdevé un gran aparador del circ valencià. Una de les companyies actuarà al carrer, El Fedito, que amb l'espectacle Oyun serà l'encarregat d'animar l'acte des de les 18 h. La resta de participants seran Ángel Sánchez, Ana Rebenaque, Arritmados, Decopivolta Teatre, Diegolow, Jordi Serra i Debi Cobos, Matias Marré i Quique Montoya. La cita serà a les 20:30 h.

Apogeu del nostre circ

El membre de la junta directiva de l'Associació Valenciana de Circ, César García, ha explicat que aquesta nit és una festa que serveix de reunió i una mostra que el circ valencià no para de créixer. ''Estem en un moment d'efervescència, hi ha una nova generació de circ treballant i estem situant-nos cada vegada més en la primera línia del panorama estatal '', apunta García.

També et pot interessar

stats