Centenars d'aspirants participen en el càsting de figurants per a la nova pel·lícula d'Amenábar a Alacant

'El cautivo', que narra l'època de captivitat de Miguel de Cervantes a Alger, es rodarà a les localitats d’Anna, Bocairent, Bunyol, Santa Pola, Alacant i Pedreguer

Centenars d'aspirants participen en el càsting de figurants per a la pel·lícula 'El cautivo' / Europa Press / À Punt Notícies

Centenars de persones s'han presentat aquest dijous al matí al càsting per a participar en la nova pel·lícula d'Amenábar, El cautivo, que rodarà en diferents localitzacions de les comarques del sud. De fet, a les 14:30 h ja havien fet la prova 500 aspirants i es preveu que superen el miler al tancament de la jornada.

El càsting s'ha fet a l'edifici municipal Porta Ferrisa i durant tot el matí la llarga cua de persones ha arribat a la plaça de la basílica de Santa Maria, segons ha indicat l'Ajuntament d'Alacant en un comunicat.

El prestigiós director rodarà a les localitats d’Anna, Bocairent, Bunyol, Santa Pola, Alacant i Pedreguer i busca aquests dies figurants per a aparéixer en la pel·lícula. La selecció d'extres ha començat a les 10:00 hores, però des de les 09:00 hores ja hi havia gent guardant torn per a entrar en un procés que està previst que s'allargue fins a les 19:00 hores.

Els únics requisits que ha sol·licitat l'equip de càsting és que els aspirants no tingueren tatuatges visibles ni un color de cabells modern, ja que el llargmetratge narra l'època de captivitat de Miguel de Cervantes a Alger. A més, informen que el treball serà remunerat i amb alta en la Seguretat Social. El procés, expliquen des de l'equip de càsting, "és senzill, però cal anar a poc a poc, perquè a part d'emplenar les dades prenen algunes fotografies".

En l'equip s'han mostrat "molt contents i agraïts amb la resposta dels alacantins i alacantines" i han destacat "les facilitats proporcionades pel Patronat de Turisme i l'Ajuntament fer el càsting".

Alacant Film Office, oficina que depén del Patronat de Turisme Alacant City&Beach, està col·laborant amb la productora per a facilitar el rodatge de la pel·lícula, que també té previst gravar en els estudis de la Ciutat de la Llum.

També et pot interessar

stats