Carla García i Consuelo Llobell són proclamades falleres majors de 2020

Les màximes representants de la festa intervenen per primera vegada davant el món faller i destaquen l’orgull que implica representar el col·lectiu.

L'hemicicle de l'Ajuntament de València en un moment de la proclamació
L'hemicicle de l'Ajuntament de València en un moment de la proclamació / Ajuntament de València

Carla García i Consuelo Llobell ja són oficialment falleres majors de València, després que l’alcalde, Joan Ribó, les haja proclamades com a màximes representants de la festa davant el col·lectiu faller i els membres de la corporació. En les seues primeres paraules, les dues destaquen “estar complint un somni”.

Amb aquest solemne acte, que ha tingut lloc a l’hemicicle de l’Ajuntament de València, Carla García i Consuelo Llobell ocupen el seu nou càrrec a penes 24 hores després que Joan Ribó els comunicara per telèfon que havien que havien sigut escollides.

Carla García, de 10 anys, i integrant de la comissió Ramiro de Maeztu-Lleons, en la seua primera intervenció com a fallera major infantil de València, ha afirmat estar complint un somni i ha tingut unes paraules per als integrants infantils de les comissions: “els xiquets són el futur de les falles, però també el present”.

Per la seua banda, la metgessa Consuelo Llobell, veritablement emocionada, ha recordat la seua trajectòria fallera en afirmar que “arribar fins al més alt de la festa no haguera sigut possible sense haver sigut una fallera més” i ha afegit que, des d’aleshores, “la seua falla és València”.

En l’exaltació de les falleres majors de 2020, les representants han estat acompanyades per les respectives corts d’honor, així com les seues predecessores, Marina Civera i Sara Larrazábal. Tampoc han faltat en l’acte la bellea del foc d’Alacant i la reina de les festes de Castelló.

Quan ha finalitzat l’acte a l’hemicicle, Carla García i Consuelo Llobell han rebut, com mana la tradició, un alfabeguer com a record del seu regnat.

També et pot interessar

stats