Canes acull l’estrena d’un film de la cineasta Elena Martín i amb producció valenciana

Creatura, de la productora Elastica Films, competirà en la Quinzena de Realitzadors de l’emblemàtic festival cinematogràfic

Una de les escenes de la pel·lícula 'Creatura' / À Punt NTC

La pel·lícula Creatura, en la qual participa la productora valenciana Elastica Films, competirà en la pròxima edició del Festival de Canes. Dirigida per la catalana Elena Martín, el segon film de la cineasta competirà en la Quinzena de Realitzadors, una de les seccions amb més pes del certamen cinematogràfic. Aquest drama, ambientat a la Costa Brava, aborda el despertar sexual.

La directora catalana ha qualificat de "privilegi gegant" arribar a un festival cinematogràfic tan emblemàtic. Elena Martín creu que la competició a Canes, el maig, suposa un enorme reconeixement a un treball en el qual està implicada fa més de sis anys.

En el vessant interpretatiu, Elena Martín va protagonitzar l’adaptació cinematogràfica de l’obra Nosaltres no ens matarem amb pistoles (2022), una cinta carregada de referències a la vida valenciana, filmada a Quartell i Almenara.

En la producció de la cinta ha participat la productora Elastica Films, que capitaneja Maria Zamora.

No és la primera vegada que una producció amb segell valencià arriba a Canes. La Quinzena de Realitzadors de l’emblemàtic festival de cinema va acollir l’any passat l’estrena d'El Agua, de l’oriolana Elena López Riera.

També et pot interessar

stats