‘El agua’, l’òpera prima de la directora Elena López, s’estrena al Teatre Circ d’Oriola

El drama, amb protagonisme femení, barreja ficció i documental ambientat al Baix Segura

Actors i actrius de la pel·lícula 'El Agua' / À Punt NTC

La pel·lícula El agua s'estrena aquest dijous al Teatre Circ d’Oriola. Es tracta d'un drama amb protagonisme femení ambientat al Baix Segura. Les actrius Luna Pamies o Naiara de Lucas són algunes de les veus que han captivat d'aquesta pel·lícula, òpera prima de la directora oriolana Elena López Riera.

Una particularitat del film és que està protagonitzada per actrius no professionals: “Jo en realitat no pensava ni fer el càsting, Elena em va trobar de festa en un botellot, vaig veure l'oportunitat i em vaig agafar a ella”, narra Luna Pamies. Per la seua part, Irene Pellicer comenta: "Vaig anar a acompanyar la meua germana i quan van acabar el seu càsting van dir que passara jo, i mira on ha acabat tot".

La directora oriolana barreja ficció i documental en aquesta pel·lícula on trobem de rerefons les inundacions que periòdicament pateix el Baix Segura. Lidia Cánovas, una altra de les actrius, opina que “sempre ens impacta més si veiem en una pantalla com estan reflectint alguna cosa que és real”.

El film ha saltat de ser òpera prima a participar en la quinzena de realitzadors de Canes. 'El agua' estarà disponible en la gran pantalla el 4 de novembre.

 

També et pot interessar

stats