El Bo Cultural Jove rep més de 21.000 sol·licituds el primer dia, el doble que el 2023

Al voltant de 525.000 persones nascudes el 2006 poden beneficiar-se d'esta iniciativa

Imatge promocional del Bo Cultural Jove
Imatge promocional del Bo Cultural Jove / Ministeri de Cultura

El Bo Cultural Jove 2024 ha rebut un total de 21.340 sol·licituds durant el primer dia, més del doble que l'any passat, segons ha anunciat este dimarts la ministra portaveu, Pilar Alegría, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. El bo, una targeta prepagament amb 400 euros destinats a productes culturals per a joves que facen o hagen fet díhuit anys, s'ha posat este dilluns a la disposició de les persones nascudes el 2006 en la tercera edició des que es va posar en marxa per primera vegada el 2022.

Segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), hi ha al voltant de 525.000 potencials persones beneficiàries enguany a tot l’Estat i el termini per a sol·licitar-lo estarà obert fins al 16 de setembre en el web www.bonoculturajoven.gob.es.

Al bo poden accedir les persones joves de nacionalitat espanyola, aquelles que tinguen residència legal a Espanya, les sol·licitants d'asil, desplaçades temporals o estrangeres extutelades. Des de la data de concessió, es podrà usar durant tot un any en els més de 3.300 establiments adherits al programa a tot Espanya.

Alegría ha exposat estes xifres, juntament amb els "més de 400.000" sol·licitants del recentment anunciat Programa Estiu Jove en el seu primer dia com a exemple del "compromís del govern d'Espanya amb els joves".

També et pot interessar

stats