Blanca Paloma torna a buscar l’èxit en la segona semifinal del Benidorm Fest amb 'Eaea'

La cantant il·licitana ho va intentar l'any passat amb 'Secreto de agua' i enguany espera arribar a la cita eurovisiva de Liverpool  

La il·licitana Blanca Paloma
La il·licitana Blanca Paloma / À Punt NTC

La il·licitana Blanca Paloma torna a buscar aquest dijous a la nit un bitllet per a Eurovisió en la segona semifinal del Benidorm Fest. Ja ho va intentar l'any passat amb Secreto de agua i enguany espera arribar a la cita eurovisiva a Liverpool el 13 de maig amb els tocs flamencs d’Eaea

Dimecres a la nit els eurofans es van deixar la pell en els concerts paral·lels que hi ha en diversos llocs de Benidorm, on actuaren Tanxugueiras, Karina i Ruth Lorenzo. La ciutat està deu punts per damunt de l’ocupació en un mes de febrer i amb els hotels de cinc estreles al 90%.  

La primera semifinal, que va tindre lloc dimarts, va acabar amb un gust agredolç per a les veus valencianes. La gandienca va passar a la final de dissabte, però no l’alacantina Sofia Martín ni el valencià Aritz Arén. 

Per a conéixer quin serà el grup o cantant que representarà Espanya en Eurovisió, caldrà esperar al dissabte 4 de febrer, on actuaran els huit finalistes. El guanyador serà escollit pel vot del jurat (50%), del públic (25%) i del públic demoscòpic (25%).

També et pot interessar

stats