Blanca Paloma ja treballa en el seu primer disc

Amb només quatre cançons en el mercat, l’artista il·licitana ha fitxat per Universal 

Blanca Paloma anuncia que fitxa per Universal Music
Blanca Paloma anuncia que fitxa per Universal Music / Twitter: @BlancaPaloma_rb

L’artista il·licitana Blanca Paloma ha fitxat per Universal Music per a llançar el que serà el primer disc de la seua carrera, segons ha anunciat en el seu perfil de Twitter. "Ja és oficial! Estic treballant en el meu primer disc amb la meua nova família discogràfica", ha escrit en un missatge en aquesta xarxa social, que ha acompanyat d'una imatge durant la firma del contracte amb la multinacional.

Amb una veu hipnòtica i només quatre cançons en el mercat, entre elles Plumas de nácar i Secreto de agua, Blanca Paloma ha aconseguit atraure l'atenció de la que és la casa de figures tan importants en la música com Aitana, David Bisbal o Alejandro Sanz.

Entre els seus primers temes es troba EaEa, amb prop de 6,5 milions de reproduccions en Spotify, que va ser la que li va permetre guanyar la plaça en el segon Benidorm Fest per a representar a Espanya en Eurovisió 2023. L’artista va quedar en la dissetena posició, llastrada per la pitjor nota de l'audiència, però en novena posició segons la valoració dels jurats.

També et pot interessar

stats