Blanca Paloma canta als reis 'EaEa', la cançó d'Espanya en Eurovisió 2023

La il·licitana ha coincidit amb els monarques en la inauguració de la fira ARCO a Madrid

Blanca Paloma canta per ala Reis d'Espanya a la fira Arco
Blanca Paloma canta per als reis d'Espanya a la fira Arco / Juan Carlos Hidalgo (Efe)

Des que guanyà el Benidorm Fest i es convertí en la representant d'Espanya a Eurovisió el maig pròxim, la il·licitana Blanca Paloma es troba immersa en la promoció de la cançó que li ha fet tocar el cel, EaEa, per diversos punts de l'estat. Aquest dijous ha fet parada en la Fira Internacional d'Art Contemporani (ARCO), que se celebra a Madrid, i ha tingut l'oportunitat de cantar davant d'un públic molt especial: els reis d'Espanya.

"Els agradaria que cantàrem?", ha preguntat la solista a Felip VI i a Letizia quan han arribat a l'espai que ha instal·lat RTVE en el recinte, punt en què acabava el recorregut inaugural de ses majestats. Un oferiment que la reina s'ha afanyat a contestar: "Ens encantaria", li ha dit a la valenciana.

Acompanyada pel guitarrista, Blanca Paloma ha arrancat a interpretar en directe EaEa davant dels monarques i les autoritats que els acompanyaven. Entre d'altres, estaven presents el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

Després d'aplaudir-la, Felip i Letizia li han traslladat ànims de cara al festival que tindrà lloc a Liverpool, al Regne Unit. "Ens han comentat que en Eurovisió hi ha cabuda per a tot", ha assenyalat la intèrpret flamenca sobre la conversa que ha mantingut amb els monarques després de l'actuació, que ha posat la cirereta amb una foto de grup. La vencedora de la segona edició del Benidorm Fest els ha agraït la “proximitat” que han mostrat amb ella i el fet d'haver pogut cantar davant d'ells. "És un honor", ha afegit.

També et pot interessar

stats