Ayuso per les crítiques a la mascletà: "Ha de ser que els ànecs a València ho resisteixen tot i a Madrid, de cap per avall a la primera"

La presidenta de Madrid respon amb ironia a les crítiques dels partits d'esquerres i ecologistes sobre els danys que podia suscitar la mascletà de diumenge i assegura que això mai passaria amb els bous i els Sanfermines

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, aquest dilluns
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, aquest dilluns / Eduardo Parra (Europa Press)

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha respost aquest dilluns a les crítiques fetes per partits d'esquerres i organitzacions ecologistes sobre els danys que podia suscitar la mascletà que va tindre lloc el diumenge des del pont d'El Rey de la capital espanyola, organitzada per l'Ajuntament madrileny.

"Ha de ser que els ànecs a València ho resisteixen tot i a Madrid, de cap per avall a la primera", ha ironitzat. Al mateix temps, ha continuat fent broma i ha dit que hauran de "fer una anàlisi de la fauna a Madrid perquè és de pitjor condició".

A parer seu, ocorre el mateix amb "els bous". Ayuso creu que no veurà com Bildu i els Sanfermines diuen que hi estan en contra "per qüestions animalistes".

Així ho ha traslladat durant la participació en el desdejuni informatiu organitzat per Nova Economia Fòrum, a l'Hotel Ritz de Madrid, on ha indicat que va ser "un dia festiu per a aquelles persones que van voler acostar-se a celebrar-ho i poc més".

També et pot interessar

stats