Les Arts acull el 42é Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana

Aquest diumenge competiran les bandes de les seccions segona i tercera a l'auditori del Palau de les Arts de València

Concert a l'auditori del Palau de les Arts de València
Concert a l'auditori del Palau de les Arts de València / FSMCV

L’auditori del Palau de les Arts de València celebra aquest diumenge la 42a edició del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana, en el qual competiran les finalistes de les seccions segona i tercera. Les bandes de la primera secció actuaran en una altra sessió, que tindrà lloc el 5 de febrer.

La directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’IVC, Marga Landete, ha mostrat entusiasmada el fet de “recuperar finalment la normalitat en la celebració del certamen autonòmic”, del qual van organitzar l'edició anterior al novembre del 2019.

La sessió d’aquest diumenge començarà a les 10:30 hores amb l’actuació de les bandes finalistes de la tercera secció, la Unió Musical d’Algímia, la Societat Musical L'Esperança de Sant Vicent del Raspeig i la Banda de Música Font d’en Segures de Benassal, que interpretaran Las carboneras del Nalón, de María José Belenguer Dolz.

A les 16:30 hores serà el torn de les bandes finalistes de la segona secció, per a les quals l’obra obligada serà El gran Mondúver, de Javier Artés Arlandis. Hi participaran la Unió Musical Vallera, de la Vall d’Uixó, la Societat Musical L’Entusiasta, de Benifairó de la Valldigna, i l’Ateneu Musical de Cocentaina.

També et pot interessar

stats