Ananda Dansa i els espectacles revelació, principals candidatures valencianes als Premis Max

Aquests guardons premien el talent de professionals del teatre i la dansa i promocionen els espectacles de la temporada.

VÍDEO | Ananda Dansa i els espectacles revelació, principals candidatures valencianes als Premis Max

La representació valenciana en els premis Max de les Arts Escèniques recau en aquesta XXII edició en les candidatures de la companyia Ananda Dansa, amb el seu espectacle ‘Divines paraules’, i fins a quatre muntatges en la categoria Millor Espectacle Revelació.

Aquest dijous s’han donat a conéixer els candidats d’aquests premis, organitzats per la Fundació SGAE, que tenen com a principal propòsit premiar el talent dels professionals del teatre i la dansa del nostre país, a més de promocionar els espectacles de la temporada.

Així, Ananda Dansa, que fa dos anys va ser una de les grans triomfadores dels Max amb 'Pinoxxio’, aspira ara als guardons de diverses categories amb 'Divines paraules', preseleccionada per a Millor Espectacle de Dansa; Composició Musical (Pep Llopis i Jorge Gavaldá); Coreografia (Rosángeles Valls, Ana Luján i Toni Aparisi); Millor Intèrpret Femení i Masculí de Dansa (Ana Luján i Toni Aparisi).

Una altra secció amb important presència de la Comunitat Valenciana és la de Millor Espectacle Revelació, on en aquesta primera selecció figuren 'Defectes especials' d'Adrián Bellido; 'El Pacte' de Bullanga Companyia Teatral; 'Genovese', de Groc Teatre i  ‘Instruccions per a no tenir por si ve la pastora' de la Ravalera Teatre.

Amb ells, completen el repertori valencià, Adrián Bellido ('Defectes especials'), Mafalda Bellido ('Chucho'), Adrián Novella ('El pacte') i l'autora catalana establida a Castelló Núria Vizcarro ('Instruccions per a no tindre por si ve la Pastora'), tots ells en Autoria Revelació; Jaume Policarpo, que fa doblet per l'adaptació i el disseny de l'espai escènic de 'La Celestina'; Carles Chiner per la seua composició musical per a 'Amelia'; la direcció d'escena de Víctor Sánchez en 'Una vida americana'; el vestuari de Pascual Peris per a 'Amelia'; la il·luminació de Juanjo Llorens en 'El curiós incident d'un gos a mitjanit' i Silvia Valero, com a protagonista de 'Cuzco'.

D’altra banda, coincidint amb la publicació oficial dels candidats, el Comité Organitzador ha obert el període de votacions per al Premi Max del Públic. Aquest guardó reconeixerà, per segon any consecutiu, l'espectacle favorit d'aquesta temporada per als aficionats de les Arts Escèniques de tots els candidats que competeixen en la XXII edició dels Premis Max.

Aquestes votacions es podran realitzar a través d'una aplicació mòbil i de manera telemàtica fins al 30 d'abril. Finalment, les distincions s'entregaran el 20 de maig a Valladolid.

També et pot interessar

stats