Amenábar comença a l'abril el rodatge d''El cautivo' a Santa Pola

El director ha assegurat que València té estudis espectaculars, bona climatologia i tota classe de localitzacions

L'alcaldessa de València, María José Catalá, es reuneix amb el director de cinema Alejandro Amenábar, a l'Ajuntament
L'alcaldessa de València, María José Catalá, es reuneix amb el director de cinema Alejandro Amenábar, a l'Ajuntament / Rober Solsona / Europa Press

El director de cinema, guionista i compositor Alejandro Amenábar ha anunciat aquest dijous a València que el rodatge de la seua pròxima pel·lícula sobre Miguel de Cervantes, El cautivo, començarà a mitjan abril a Santa Pola (Baix Vinalopó).

L'alcaldessa de València, María José Catalá, s'ha entrevistat amb ell durant uns minuts a l'Ajuntament i, després d'aquesta trobada, el director ha atés breument els periodistes. El film, en el qual s'invertiran uns quinze milions d'euros, el protagonitza l'actor espanyol Julio Peña i l'intèrpret italià Alessandro Borghi. Es rodarà a la plaça d'Armas —o plaça del Castell— de Bunyol, als carrers de Bocairent, al palau dels Comtes de Cervelló d'Anna i en diverses zones de Santa Pola i Alacant.

"Per a aquest rodatge, viatjarem molt per la Comunitat Valenciana. La història transcorre al pati d'una presó d'Alger, però el rodatge sembla el d'una road movie, ja que València és un plató meravellós", segons ha dit el director, que també ha fet les pel·lícules Mar adentro, Los otros, Ágora o Tesis, entre moltes altres produccions. "València té estudis espectaculars, bona climatologia i tota mena de localitzacions que ens venen molt bé", ha agregat.

També et pot interessar

stats