Amaia: "Amb 'La mesías' he vist que era capaç de fer coses que no sabia que podia"

La cantant i actriu navarresa rebrà esta nit el Premi Un Futur de Cinema en la clausura de Cinema Jove

WhatsApp Image 2024 06 29 at 12.54.59
La cantant i actiu Amaia Romero este dissabte a València en una trobada amb el públic / À Punt NTC

La cantant i actriu navarresa Amaia Romero rebrà este dissabte en la gala de clausura de Cinema Jove el guardó per a talents emergents pel seu treball en la sèrie dirigida per Los Javis La mesías, la seua primera incursió en el món de l'actuació. Este matí, Amaia ha mantingut una trobada amb el públic al Teatre Principal de València.

La guanyadora d'Operación triunfo 2017, que prompte traurà el seu tercer disc, ha indicat que la seua prioritat continua sent la carrera com a cantant, encara que ha admés que també li agradaria tindre noves experiències en el món de la interpretació i no necessàriament en papers relacionats amb la música. De fet, ha assegurat que li encantaria treballar amb directors com Pedro Almodóvar i Rodrigo Sorogoyen.

Amaia ha confessat que “abans de començar a rodar La mesías estava supernerviosa i tenia molta por”. Afortunadament, va rebre el suport de la seua companya de repartiment, Macarena García, i de Los Javis, dels quals ha destacat que "saben com treballar amb gent que no té experiència" i la van fer sentir molt còmoda en tot moment. "Amb La mesías he vist que era capaç de fer coses que no sabia que podia", ha destacat.

A més, ha explicat que va compaginar la gravació de la sèrie amb la creació del seu nou treball discogràfic, Si abro los ojos no es real. “Fer La mesías paral·lelament al disc ha fet que, inconscientment, hi incorpore moltes coses de la sèrie que m'han ajudat per a compondre i com a referències visuals”, ha apuntat.

La cantant va participar amb el grup fictici Stella Maris, que apareix en la sèrie, en l'última edició del Primavera Sound i ha destacat que tant en les cançons com en la mateixa sèrie s'ha tractat amb molt de respecte la fe catòlica. “És bastant cridaner que després d'esta sèrie no hi ha hagut cap queixa perquè s'ha tractat la fe des del respecte, l'empatia i la llibertat”, ha conclòs.

Amaia se sumarà així a la llista d'intèrprets que tenen el premi Un Futur de Cinema, llista en què figuren noms com els d'Elena Anaya, Fele Martínez, Karra Elejalde, Greta Fernández, Gorka Otxoa o la seua companya en La mesías, Macarena García.

També et pot interessar

stats