Almácor brilla en la segona semifinal del Benidorm Fest

El cantant de Villena passa a la final i competirà amb el duo d’Ondara Nebulossa per representar Espanya en Eurovisió  

SEGUNDA SEMIFINAL DEL BENIDORM FEST
Almácor durant la segona semifinal del Benidorm Fest / Efe

Almácor, tot i no convéncer el públic, ha enamorat el jurat del Benidorm Fest i s’ha assegurat el pas a la final d’aquest dissabte. El cantant de Villena ha brillat al Palau d'Esports l'Illa, que ha tornat a vibrar amb la música en la segona semifinal de la competició musical més important de l’estat. 

Cal recordar que el premi pel qual competeixen no és només el Micròfon de Bronze, sinó també representar Espanya a Malmö (Suècia) en Eurovisió el dia 11 de maig. 

Del flamenc als ritmes llatins, les huit candidatures d’aquesta semifinal han demostrat que el festival aposta per la diversitat de gèneres musicals, com també es va fer palés en l’anterior gala.

Després de descobrir la posada en escena de cada artista i sentir les veus en directe, ha arribat el moment de les votacions. Aquesta puntuació és la suma de la valoració del jurat internacional (un 50%), el vot demoscòpic que busca representar tota la societat espanyola (25%) i el televot (25%).

En primer lloc ha quedat St. Pedro amb 169 punts, seguit de María Peláe amb 131 i Jorge González amb 122. La quarta proposta en assegurar el seu lloc en la final ha sigut "Brillos platino" d’Almácor, que s’ha imposat a Roger Padrós gràcies a l’alta valoració per part dels professionals del món de la música. Tampoc han passat a la gran final Marlena, Yoly Saa ni Dellacruz.

Els quatre finalistes d’aquesta semifinal competiran amb Nebulossa, Angy Fernández, Sofia Coll i Miss Caffeina. Ara com ara, l’himne empoderador “Zorra” del duo d’Ondara i el bolero “Dos extraños (cuarteto de cuerda)” del canari St. Pedro són els grans favorits. L’última paraula, però, la tindran tant les veus expertes com l’audiència aquest dissabte.

També et pot interessar

stats