Alice Kellen es consolida com a fenomen de masses

La Fira del Llibre de València ha registrat cues de més de tres hores per a la presentació de la seua última novel·la

Alice Keller es consolida com un fenòmen de mases / À Punt NTC

L’escriptora valenciana Alice Kellen és un fenomen de masses i ho hem comprovat aquest dimarts de vesprada a la Fira del Llibre de València. Amb més d'un milió de llibres venuts en tot el món, aquesta jove autora s'ha convertit en la novel·lista de moda entre les adolescents. 

Ho demostren les més de tres hores de cua que hi havia aquest dimarts a la fira per a aconseguir la seua signatura i parlar amb ella alguns segons. Una cua que, segons han assegurat a À Punt Notícies, ha pagat la pena perquè Kellen —que és un pseudònim— no ha decebut les seues fans.

Alice Kellen és profeta a sa terra. Aquesta valenciana alça passions entre el públic femení adolescent. Especialment, entre les que han anat a conéixer-la a la Fira del Llibre de València, que ens han demostrat que s’ha llegit tots els seus llibres. Són novel·les romàntiques sobre relacions personals i sentiments que han seduït dos milions de lectores. Algunes d’elles ens han explicat que els agraden perquè “desenvolupa molt bé la història” i també perquè “empatitzes molt amb els personatges”. 

Aquesta vesprada ha presentat la seua obra més ambiciosa, Donde todo brilla. Sobre el seu èxit, l’autora considera que en les novel·les de fa deu o vint anys l’amor i les relacions “s'idealitzaven en excés”, mentre que ara busquem més alguna cosa amb què identificar-nos. 

També et pot interessar

stats