Alice Kellen, l'escriptora valenciana que ha revolucionat la literatura juvenil

Té trenta-tres anys, quinze llibres de literatura juvenil publicats i una novetat editorial, La teoría de los archipiélagos

Alice Kellen, l'escriptora valenciana que ha revolucionat la literatura juvenil / À Punt NTC

Alice Kellen és el pseudònim de l'escriptora valenciana que ja és un fenomen en vendes. Té trenta-tres anys, quinze llibres de literatura juvenil publicats i una novetat editorial, La teoría de los archipiélagos. La reconeguda autora viu en una caseta de camp a Olocau, al Camp de Túria, però la seua identitat i vida privada és un secret que no pensa desvelar. 

Amb tots els llibres que ven, i en du més d'un milió, Alice Kellen, podria exercir de diva literària, però l'escriptora valenciana viu amb naturalitat ser un monstre de la literatura per a adolescents. 

Alícia, que ha emprat el pseudònim del llibre de Lewis Carroll, es meravella de poder guardar en l'anonimat la seua vessant privada. “Tinc la sensació que soc dues persones, però en el dia a dia no ho recorde”, assegura als micròfons d’À Punt. 

Escriu des dels nou anys. El primer llibre el va autopublicar i els altres dotze estan sota el segell de l'editorial Planeta. L'amor és la constant en la narrativa d'aquesta autora. Les seues línies, traduïdes a diversos idiomes, roden pel món i a Alice li ha tocat anar a firmes de llibres fins a l'Argentina.

En aquesta novetat editorial manté una màxima inapel·lable: la vida no es mesura en diners, es mesura en besos. 

També et pot interessar

stats