Alcoi tanca el cicle de concerts d’homenatge a Ovidi Montllor amb les entrades exhaurides

El Teatre Calderón acull aquest dissabte, 17 d'abril, l'últim dels cinc concerts que l'Institut Valencià de Cultura ha organitzat en homenatge a l'artista alcoià

Finalitzen a Alcoi els concerts d’homenatge a Ovidi Montllor
Concert homenatge a Ovidi Montllor / À Punt
17 d'abril 2021 - 11:34

El cicle de cinc concerts que l'Institut Valencià de Cultura va programar per a commemorar els 25 anys de la mort d'Ovidi Montllor es tanca aquest dissabte al Teatre Calderón d'Alcoi, lloc de naixement del cantautor, amb el cartell de tot venut.

Ovidi Montllor, artista versàtil i compromés que va captivar la seua generació, va faltar el 10 de març de 1995 a Barcelona, deixant un llegat creatiu en valencià immesurable.

Aquesta nit, el creador de cançons com Homenatge a Teresa, M'aclame a tu o La fera ferotge serà recordat en un homenatge coral d'artistes valencians, entre els quals estan Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor, Smoking Souls, Mireia i Borja, Tesa, Prozak Soup, Júlia i Clara Andrés, i Tardor, entre altres, així com Toti Soler, company i amic d'Ovidi Montllor.

Abans d'arribar a Alcoi, l'espectacle ha passat pel Teatre Arniches d'Alacant, l'Auditori de Castelló i el Teatre Principal de València. Aquest últim concert, emés per À Punt.

Rafa Jordán ha sigut l'encarregat de la direcció escènica dels concerts i Vicent Colonques, de la direcció musical. La banda que ha acompanyat tots els músics l'han formada Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porcar.

Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Studio d'Alcoi. Els audiovisuals han anat a càrrec d'Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l'artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.

També et pot interessar

stats